‘Galaxy S8 beschikt over batterij van verdachte leverancier’

Auteur: , 3 Reacties
https://static.apparata.nl/images/2016/Galaxy-weer-ontploft.jpg

Weer samsung note ontploft Een riskante zet van Samsung?

De Note 7-gate lijkt eindelijk een ‘officieel’ einde te krijgen. Samsung gaat namelijk zelf op zeer korte termijn uitleg geven over de oorzaak van de ontploffende smartphones. Zoals eerder gemeld is de kans aanwezig dat het probleem in de accu van het toestel bevond.

Des te aparter is het dat het nieuwe vlaggenschip naar verluidt over een accu gaat beschikken die door hetzelfde bedrijf gemaakt wordt als die van de Note 7, genaamd Samsung SDI. Deze leverancier werd echter bedankt voor haar diensten na de eerste explosiegevallen van de inmiddels overleden phablet.

Samsung maakte voor de Note-lijn namelijk eerst gebruik van batterijleverancier Samsung SDI. Toen de eerste meldingen binnenkwamen over ontploffende Note 7-toestellen, stapte het bedrijf volledig over op batterijleverancier ATL.

In hoeverre de overstap geholpen heeft, durven we (nog) niet te zeggen. We hopen voor Samsung dat de consument net zo’n vertrouwen heeft in de batterijleverancier als het bedrijf zelf.

Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft echter goede hoop dat het nieuwe vlaggenschip gaat knallen (bij wijze van spreken) in 2017. Volgens het Koreaanse Etnews heeft Samsung bij de officiƫle release maar liefst 10 miljoen Galaxy S8-modellen klaarstaan om te verschepen. Ter vergelijking: vorig jaar verkocht het bedrijf in de eerste maand ook maar liefst 10 miljoen Galaxy S7-toestellen.3 reacties

Het is heel simpel !
Ze hebben toen problemen gehad en stapten logischerwijs over. Dat hielp niet en de problemen hielden aan.
Uiteindelijk de Note7 uit de handel genomen.

Nu gaat men verder en dat betekent dat onderzoek heeft uitgewezen dat het NIET aan dat bedrijf lag maar wellicht aan wat anders.
Je denkt toch niet dat ze achterlijk zijn en nu weer miljarden op het spel gaan zetten terwijl ze eenvoudig een andere leverancier kunnen vinden ?

Kortom, je kunt ervan uitgaan dat je een top accu krijgt in de S8 !
Ooh dat wordt weer een knaller.
En dan toch nog winst over 2016 weten te boeken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).