Samsung komt met een nieuwe Windows tablet

Samsung komt een nieuwe Windows tablet
En wij hebben enkele details!

Op de website van het Amerikaanse Federal Communications Commission (FCC) zijn details gepubliceerd over een 10,2 inch tablet van Samsung. Dat laat Techzine weten.

De tablet is goedgekeurd door de FCC, die ook meteen een aantal details over de nieuwe tablet publiceerde.

De tablet gaat door het leven onder modelnaam SM-W627 en het schijnt een 2-in-1 apparaat te zijn, waarmee je de tablet kan veranderen in een scherm met toetsenbord.

Andere details zijn er niet dan dat het waarschijnlijk om een tablet gaat met een AMOLED-scherm met een beeldverhouding van 3:2.

Ook zijn er een aantal details over de connectiviteit. Zo zou de tablet ondersteuning krijgen voor Bluetooth 4.1 en een dual-band 802.11ac WiFi verbinding. Ook heeft de FCC de tablet getest met USB-C kabels, waardoor je dus ook kunt raden welke type aansluiting de tablet heeft.

Wanneer de tablet gepresenteerd wordt is nog niet helemaal duidelijk. Het zou goed kunnen dat het apparaat onthuld wordt op een speciaal eigen event van Samsung, voor het begin van het Mobile World Congress.

Welke andere apparaten daar gepresenteerd worden is nog niet bekend, maar het is in ieder geval zeker dat de Samsung Galaxy S8 daar niet gepresenteerd zal worden.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Samsung een tablet met Windows uitbrengt. De Samsung TabPro S2 draait ook op Windows.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *