Samsung komt met een budgettablet van 100 euro

Samsung Galaxy Tab 3 7-inch
Op zoek naar een goedkope (Android) tablet, maar durf je het niet aan om zo’n Chinees ding bij Bart Smit te kopen? Als de voortekenen kloppen dan kan je dan over enkele weken je slag slaan bij Samsung.

Het Koreaanse elektronicamerk zou in de tweede week van 2014 met de Galaxy Tab 3 Lite op de markt komen, voor een prijs van ongeveer 100 euro. Zoals de naam al doet vermoeden zal deze tablet gebaseerd zijn op de Samsung Galaxy Tab 3 (7-inch) die eerder dit jaar op de markt kwam. Veel details zijn er nog niet bekend, maar volgens de geruchten komt deze tablet er zowel in een WiFi als 3G uitvoering. Tevens kunnen klanten kiezen tussen een witte en een zwarte variant.

De reden waarom Samsung met zo’n goedkope tablet op de markt komt? Dat is vrij simpel. Het bedrijf wil volgend jaar 100 miljoen tablets wereldwijd verkopen. En dan is zo’n instapmodel natuurlijk onmisbaar. (via: sammobile.com)

PS: De foto bij dit artikel zijn afkomstig van de 7-inch Samsung Galaxy Tab 3. Het design van de Samsung Galaxy Tab 3 Lite zal hier waarschijnlijk sterk op lijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *