Samsung komt met hele dikke monitor

samsung quantum dot monitor
Wil je echt lekker gamen… Denk dan eens aan deze monitor van Samsung.

Samsung lanceert namelijk op de CES in Las Vegas nieuwe Quantum Dot curved monitor CH711. En met dit ding wordt gamen en werken wel heel gaaf!

De CH711 levert overdonderende beeldkwaliteit, ongeacht de soort content op het scherm. De schermen zijn vanaf eind maart 2017 beschikbaar in 27 inch en 31,5 inch.

Het strakke en stijlvolle scherm staat op een helder, wit onderstel met een driezijdig ‘Boundless’ ontwerp. De elektriciteit- en HDMI-kabels zijn netjes weggewerkt zodat ze onzichtbaar zijn.

Met een curve van 1.800R en een kijkhoek van 178-graden heb je altijd goed zicht op de CH711. Zowel in horizontale als in verticale richting kun je het scherm aanpassen. Met een resolutie van 2.560 x 1.440 WQHD zet de CH711 de nieuwe standaard voor kleurweergave op iedere afstand.

Quantum Dot curved monitor ook perfect voor zakelijk gebruik. Met gebruik van de Picture-by-Picture (PBP) technologie kun je content laden vanaf HDMI- of DP-bronnen en het overal op het scherm plaatsen. Een instelbare basis zorgt voor ergonomisch comfort en maakt van de CF791 een ideale monitor om op te werken.

Check ook deze van LG.

Of deze van AOC.

Nog geen reacties

  1. Waarom zou je in hemelsnaam een ‘curved’ scherm willen?? Lijnen bij bijv. tennis en voetbal gaan rare kromming vertonen, laat staan in games; als CAD monitor al helemaal ongeschikt.

  2. Als je nickname verwijst naar een Frans automerk die meer kapot langs de weg staat dan rijdt lijkt mij logisch dat wij je reactie met korrel zout nemen, goed? :))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *