Samsung komt met speciale Batman Galaxy S7 Edge

Galaxy S7 Edge
En de smartphone ziet er best tof uit.

De Zuid-Koreaanse techgigant is een samenwerking aangegaan met Warner Bros. Het toestel heeft niet specifiek met Batman, maar met de game Injustice: Gods Among Us te maken. Een vechtspel dat zich afspeelt in het DC Universum.

Het speciale Galaxy S7 pakket bestaat uit een een zwarte S7 Edge met gouden details, zoals onder andere het Batman-logo op de achterzijde. Tevens krijg je er een Samsung Gear VR headset en een siliconen telefoonhoesje bij. Als kers op de taart is er ook een gouden Batman embleem.

Het is nog niet bekend of ook wij dit speciale pakket kunnen aanschaffen. Vooralsnog zal de Injustice Edition enkel verkocht worden in Latijns-Amerika, Rusland, Korea, Singapore en China. Samsung zal in een later stadium nieuwe landen onthullen. Het pakket is vanaf juni te koop.

[gv data=”eW_0aYguJ_E”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Dus in plaats van in te spelen op de actuele Batman dingen zoals Batman v Superman: Dawn of Justice, of de reboot van de Batman stripboeken onder de DC Comics Rebirth banner, gaan ze een telefoon uitbrengen ter ere van een drie jaar oud spel? Die logica ontgaat me een beetje.

    Los daarvan vind ik het wel een tof dingetje. Als ze hem nou redelijk snel aankondigen voor Nederland, koop ik hem wel.

  2. Van Marvel’s Iron Man Edition S6 Edge naar DC Comics’s Batman Injustice Edition S7 Edge. These hoes ain’t loyal. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *