Samsung komt met verticale TV voor smartphones

Auteur: , Geen reacties
Samsung

Want Instagram TV is zo'n succes. Not.

Samsung heeft de memo duidelijk niet begrepen. Het internet is al jaren druk bezig met het bannen van verticale content. Horizontaal houden die telefoon, het maakt het filmpje zoveel beter. Als grap omschrijft men dit ook wel als het vertical video syndrome (VVS).

Wat dat betreft helpt het natuurlijk niet als techfabrikanten met freakin’ verticale televisies gaat komen. Alsof Instagram TV als dienst al niet genoeg verticale ellende met zich meebracht. De nieuwe TV van Samsung heet Sero en is 43-inch van formaat.

Maak je geen zorgen als je denkt dat deze televisie alleen in de lengte beeld kan weergeven. De Sero is in staat om 90 graden te draaien. Zo kunnen ook horizontale beelden worden bekeken. In Zuid-Korea gaat de TV omgerekend bijna 1.500 euro kosten. Over een Europese release is nog niets bekend. De vraag is ook welke consument in Europa op dit soort televisies zit te wachten. Samsung mikt op millenials als doelgroep voor de Sero, zie jij er eentje in je woonkamer hebben staan?Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).