‘Samsung lanceert drie Galaxy S10 modellen’

Galaxy S10
De keuze is reuze volgend jaar.

Volgend jaar viert Samsung het tienjarig bestaan van haar meest succesvolle smartphonelijn ooit: de Galaxy S-lijn. Net als Apple vorig jaar wil Samsung alles uit de kast halen om de bijbehorende toestellen tot een groot succes te maken. Volgens de nieuwste geruchten wil Samsung dan ook drie modellen lanceren waaruit consumenten kunnen kiezen.

Het is echter niet alleen het aantal camera’s en de prijs waarin het verschil zit. Volgens All About Samsung is ook de positie van de vingerafdrukscanner anders. De toestellen die intern de codenamen ‘Beyond 0’, ‘Beyond 1’ en ‘Beyond 2’ hebben meegekregen zullen geen van elk de reguliere vingerafdrukscanner aan de achterkant met zich meedragen.

Beyond 1 en Beyond 2 zullen de langverwachte vingerafdrukscanner achter het scherm met zich meekrijgen, maar als je hier geen fan van bent en/of wat minder budget hebt, dan is de Beyond 0 iets voor jou. Bij het goedkoopste model bevindt de scanner zich aan de zijkant op de aan/uit-knop, vergelijkbaar met de voorgaande toestellen van Sony.

Een ander nieuwtje is dat de Beyond 2 als eerste een driedubbele camera zal krijgen, waaronder een 12 megapixel f/1,5 sensor, een 16 megapixel f/2,4 groothoeklens én een 13 megapixel f/2,4 zoomcamera. De eerste Galaxy S10 geruchten beloven in ieder geval nu al veel goeds.

2 reacties

  1. Klinkt alsof het goede toestellen worden. Mocht Samsung opteren voor het weghalen van de jackplug denk ik dat ik daar mee kan leven, de accesoires e.d. passen zich er op aan. Sterker nog: de enige situatie waarin ik de jack echt nodig heb is de auto.

    Op de release van de S10 is mijn S8 alweer twee jaartjes, dus dan kan ik hem weer vervangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *