Samsung lanceert Galaxy S8+ met 128 GB opslag

Galaxy S8
Wil je dit toestel in handen krijgen dan ben je op de import aangewezen.

Exclusief voor de Chinese markt heeft Samsung een Galaxy S8+ met 128 GB opslag en 6 GB RAM geheugen gepresenteerd. Enkele weken geleden konden pre orders worden geplaatst en vanaf heden is de smartphone verkrijgbaar. Op dit moment is het toestel enkel te koop in Hong Kong, de speciale administratieve regio van Volksrepubliek China.

Samsung bevestigde al eerder de komst van de smartphone en met de lancering is het nu dus helemaal officieel. Een reguliere Samsung Galaxy S8+ heeft 4 GB werkgeheugen en 64 GB aan opslag. In Hong Kong kost de meer aangeklede S8+ 6.998 Hong Kong Dollar. Reken je dit bedrag om in onze valuta dan hebben we het over 820 euro. Ter vergelijking: in Nederland kost de reguliere Galaxy S8+ 899 euro. In Hong Kong zijn elektronische apparaten met regelmaat goedkoper in vergelijking met ons land, wat de voordeligere prijs van de dikkere S8+ verklaart.

In Hong Kong kost de reguliere Galaxy S8 met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag 6.390 Hong Kong Dollar, omgerekend 749 euro. Samsung heeft de Chinese markt exclusief uitgekozen voor dit toestel vanwege de potentie naar aanleiding van eigen analyses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *