‘Samsung lanceert Note 5 in augustus om Apple voor te zijn’

iPhone 6 vs. Samsung Galaxy Note 4
De strijd tussen Apple en Samsung kan al voor de aankondiging van nieuwe toestellen beginnen. De Koreaanse fabrikant haalt de releasedatum van de Galaxy Note 5 namelijk naar voren, zodat het toestel voor de iPhone 6S op de markt verschijnt.

Samsung zou de Galaxy Note 5 nu in augustus willen lanceren, zo meldt de Wall Street Journal. De iPhone 6S verschijnt vermoedelijk een maand later, in september. Het is niet ondenkbaar dat het toestel van Apple in de weken voorafgaand aan de release veelvuldig in het nieuws is, dus het besluit van Samsung is in dat opzicht wel te begrijpen.

De geruchten over een vroege release van de Galaxy Note 5 gaan al langer. Koreaanse bronnen spreken zelfs over een presentatie in juli, omdat Samsung ook niet te lang wil wachten met de bekendmaking van Samsung Pay. Het betaalsysteem zou echter pas in september af zijn en is dus geen factor meer als het gaat om de lancering van de nieuwe Galaxy Note 5.

Eén reactie

  1. Vreemd, volgens mij krijg je bij bijvoorbeeld de Galaxy S6 al flink meer waar voor je geld dan wanneer je een iPhone 6 koopt hoor… Maar ja, een Ôllander vindt veel waar voor het bestede geld natuurlijk belangrijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *