Samsung lekt zelf de Galaxy S9

Galaxy S9
Slim hoor.

De Zuid-Koreaanse techgigant is zó druk bezig met de aanstaande lancering van de nieuwe Galaxy S9, dat ze zelf niet doorhebben dat ze het toestel vroegtijdig hebben vrijgegeven. Het thema van de Galaxy S9 is ‘Unpacked’.

In het kader van dit thema heeft het bedrijf een app uitgebracht. Deze app is bedoeld voor bezoekers van het Mobile World Congress. Op deze plek zal Samsung dit weekend het doek trekken van de Galaxy S9.

De app biedt een Augmented Reality feature. Gebruikers moeten het logo scannen van een Samsung-product om zo een sneak peak van het aanstaande event te zien. Een Reddit-gebruiker kwam er echter achter dat via deze feature een 3D-model van de Galaxy S9 kan worden ingezien. Het model is niet verwerkt in de app, maar staat online op een verborgen webpagina van Samsung, die enkel is te openen vanuit de app.

De lekken bevestigen echter wat we al eerder hebben gezien. Het ontwerp lijkt sterk op de Galaxy S8 en we zien ook de nieuwe paarse kleur definitief opduiken. De onthulling van de Samsung Galaxy S9 is zondag in Barcelona. (via XDA Developers)

UPDATE: de nieuwe Samsung Galaxy S9 is inmiddels officieel. Alle info over het nieuwe toestel lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *