Samsung lijkt te werken aan Samsung Galaxy Note budget

samsung-galaxy-note-10-s-pen
Cijfercode van het model verraadt plannen van deze grootmacht.

Samsung-volgsite Sammobile ontdekte dat Samsung aan een nieuw model werkt dat volgend jaar uit moet komen. Het serienummer van dit toestel, SM-N770F, lijkt meer te verklappen dan Samsung misschien wil. Om dit uit te leggen moeten we ons concentreren op de letters ‘N’ en ‘F’ in het serienummer.

Tot nu toe heeft Samsung de letter ‘N’ steeds gebruikt om een model aan het Galaxy Note gamma toe te voegen. Daarnaast is bekend dat Samsung aan een budgetvriendelijke variant van de Samsung Galaxy Fold werkt. Deze variant heeft als (bevestigd) serienummer SM-F700F. Door de serienummers voor de Note en de ‘budget lijn’ te combineren lijkt het er dus op dat Samsung een budget-variant van de Note uitbrengt.

Dit lijkt logisch. Het is namelijk aan de verkopen te zien dat de Samsung Galaxy Note 10, met name in combinatie met de S-pen veel klanten lokt die voorheen geen Samsung smartphone hadden. Het hoge prijskaartje zou echter een drempel kunnen zijn. Door een Note-versie te ontwikkelen voor (de bovenkant van) het middensegment zouden grote groepen potentiële klanten alsnog kunnen profiteren van en wennen aan het voordeel van de S-pen. Zij zouden dan in ieder geval bij Samsung betrokken laten en wellicht later alsnog voor een premium smartphone kunnen gaan.

Overigens is over het toestel met het geruchtmakende serienummer nog niet meer bekend dan dat het een 128 GB ROM opslagcapaciteit zal krijgen.

Deze visie staat haaks op de gedachte dat Samsung op termijn de Samsung Galaxy Fold en Note met elkaar zou willen integreren. Wat denken jullie? Welke koers moet Samsung varen en hoe waarschijnlijk en wenselijk is de komst van een budget-Note? Discussieer gerust mee in de comments.

Via: Sammobile
Fotocredit: Samsung (Samsung Galaxy Note 10 met S-pen)

Nog geen reacties

  1. Dit dan in de plaats van die kneus Note 10 doen en hem anders noemen en gewoon weer 1 echte NOTE op de markt brengen zoals met de Note 10+ maar dit maal met de remmen eraf.
    Weer een full specd Toestel van maken en stoppen met die Anorexia drang en juist investeren in dat wat telt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *