Samsung maakt Apple belachelijk met zes flauwe video’s

Auteur: , 1 Reactie
Samsung-vs-Apple

Je kon er natuurlijk op wachten. Samsung heeft weer snel een aantal video's in elkaar geknutseld om het Apple Event van deze week uit te lachen.

Samsung had blijkbaar zoveel inspiratie dat ze er meteen een afspeellijst van zes afzonderlijke video’s van gemaakt hebben. In de video’s zien we twee nerds in een Apple Store-achtige winkel zitten, terwijl ze de livestream van Apple kijken.

Livestream, stylus en een groter scherm
De eerste video haakt in op de belabberde kwaliteit van de livestream tijdens het Apple Event, die steeds offline ging of weer terugkwam met een Chinese voice-over. Daarna is er aandacht voor het grotere formaat van de iPhone 6, de Apple Watch, het opladen van telefoons en het gebrek van een pennetje bij de iPhone en iPad.

Het aparte is dat ze bij de Apple Watch-parodie benadrukken dat je ook gewoon je telefoon uit je broekzak kunt halen, terwijl ze daarna de Galaxy Note en Gear aanprijzen. En we betwijfelen of iPhonegebruikers ’s nachts wakker liggen omdat er geen stylus bij hun iOS-toestel wordt geleverd. In de comments levert het in ieder geval weer een leuke Apple- vs. Samsungfanboy strijd op.

Dit is niet de eerste keer dat Samsung openlijk de strijd aangaat met Apple. Zo namen de de concurrent eerder al in de maling met een reclame over Applefans die dagen in de rij staan voor een nieuwe iPhone.1 reactie

Stylus is behoorlijk 2000…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).