Samsung Milk Music: muziek-app voor Galaxy-toestellen


Nadat Spotify-concurrent Galaxy Music totaal niet is aangeslagen, probeert Samsung opnieuw de muziekgame te enteren met een eigen dienst. Dit keer heet het Milk Music, en staat radio centraal.

Milk music is het antwoord op iTunes Radio van Apple en Nokia’s MixRadio. Samsung werkt voor de app samen met radiodienst Slacker en biedt de muziek gratis en reclamevrij aan. Hoewel, het reclamevrije gedeelte is slechts tijdelijk van toepassing.

In de app kun je verschillende radiostations uit een lijst van +200 genres kiezen. Vervolgend heb je de keuze of het radiostation vooral populaire of juist nieuwe muziek moet draaien. Ook kun je eigen favoriete nummers uit een muziekbieb met 13 miljoen nummers selecteren. De app heeft een simpele interface, een dun Helvetica Light-lettertype en transparante achtergronden. Alsof het voor iOS is ontworpen en per ongeluk in Google Play is geüpload.

De app is te downloaden voor de Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy S5 en de Galaxy Note 2 en Note 3. De dienst is nu beschikbaar in de VS, of en wanneer het naar Nederland komt is nog niet bekend.

[lg_folder folder=”Samsung/Milk_Music/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *