Samsung

Samsung komt met twee mooie verrassingen

goed nieuws over Samsung Galaxy Z Fold 2 en de Samsung A-serie.

Samsung trakteert ons vanochtend op goed nieuws. Zowel de liefhebber van de opvouwbare smartphone als de budgetkopers die voor de A-serie krijgen een verrassing.

Zo snel komt de Samsung Galaxy Z Fold 2

Op 5 augustus organiseert Samsung het evenement Unpacked 2020, waarbij men diverse nieuwe apparaten presenteert. Qua Smartphones verwachtten we dat men alleen de Samsung Galaxy Note-serie zou onthullen. Volgens informatie konden we de nieuwe generatie opvouwbare smartphone, de Samsung Galaxy Z Fold 2, in oktober verwachten.

De doorgaans betrouwbare insider Ice Universe heeft nu nieuws. Volgens zijn informatie wordt de opvouwbare smartphone toch tijdens Unpacked gepresenteerd.

Hoewel de verkoopdatum alleen voor China geldt is de verwachting dat de verkoop in de rest van de wereld daarna zal volgen. Hoe snel Nederland aan de beurt is, is de vraag. Vorig jaar duurde dit maanden.

Cameraverbetering voor Samsung Galaxy A

Ook voor de liefhebbers van de immens populaire Samsung Galaxy A-serie is er nieuws. De serie, die zelfs meer verkocht wordt dan de vlaggenschepen, krijgt een flinke upgrade.

Vanaf 2021 krijgen deze toestellen namelijk Optical Image Stabilization (OIS). Met deze optie kun je zowel bij over- als onderbelichting betere foto’s nemen. Deze toepassing was voorheen voorbehouden voor de vlaggenschepen van de S- en Note-serie, maar komt dus nu ook beschikbaar voor de A-serie. De opvolger van de A71, A81 en A91 krijgen deze upgrade als eerste, waarna men daarna ook de goedkopere varianten uit dit segment van OIS zal voorzien.

Meer concurrentie in het midden- en budgetsegment

Nadat Apple met de verrassend goede en goedkope Apple SE 2 al duidelijk een positie in het middensegment wilde veroveren gaat Samsung nu ook de strijd in dit segment aan. Daarmee lijkt de keuzevrijheid voor de prijsbewuste koper toe te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *