Samsung onthult Galaxy C7 en Galaxy C5

C7
Twee nieuwe toestellen van Samsung voor de Galaxy-range.

Het gaat hier om de C7 en de C5. Toestellen waar al het een en ander over bekend was. De Galaxy C7 heeft een 5.7-inch full HD AMOLED scherm, een Snapdragon 625 onder de kap, een 16 megapixel camera achter en een acht megapixel camera voor. De telefoon heeft 4GB aan RAM geheugen en opslagcapaciteit tot 64 GB. Dit is uit te breiden middels een MicroSD kaartje. De Galaxy C7 draait op Android Marshmallow.

De C5 is de mindere telefoon van de twee. Het toestel heeft een 5.2-inch full HD scherm en een Snapdragon 617 processor. Voor de rest is de smartphone gelijk aan zijn groter broer. Beide telefoons zijn verkrijgbaar in grijs, zilver, goud en pinkgoud. De Galaxy C5 en de C7 zullen worden verkocht in China. Of wij in een later stadium ook via de officiële kanalen de toestellen kunnen aanschaffen is niet bekend. De C5 kost omgerekend 295 euro. De C7 mag weg voor 357 euro.

C5

Nog geen reacties

  1. Zou er werkelijk een markt zijn in China, voor deze toestellen? Er zitten daar minstens een dozijn lokale fabrikanten die vergelijkbare toestellen uitbrengen, voor de helft van de prijs.

    • @RRRobert: ik denk het wel, aangezien chinezen nogal materialistisch zijn wilt het merendeel toch een merk kopen dat een goede naam heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *