Samsung onthult Galaxy J6, kost nog geen 300 euro

Galaxy J6
Een nieuwe smartphone in de midrange reeks van het bedrijf.

Samsung heeft met de Galaxy J6 een nieuwe smartphone voor de wereld in petto. De telefoon komt met een aantal technieken die we van het merk gewend zijn, zoals het inmiddels bekende Super AMOLED Infinity Display.

Ondanks het feit dat het een midrange toestel betreft, is de uitrusting niet kaal te noemen. Neem het zojuist genoemde Infinity Display, maar ook de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner en de niet al te karige opslagcapaciteit van de smartphone.

De Galaxy J6 heeft een 5.6-inch HD+ scherm en komt met een Octa Core 1.6GHz processor. Achter een 13-megapixel camera en selfies maken kan met de acht megapixel camera. De smartphone beschikt over 3GB aan RAM geheugen en 32 GB opslag. Dit is tot 256 GB uit te breiden middels een microSD-kaartje. De batterijcapaciteit bedraagt 3.000mAh en de smartphone komt met Android 8.0.

De nieuwe Galaxy J6 is vanaf juni verkrijgbaar voor een prijs van 269 euro. De smartphone komt in de kleuren Black, Lavender en Gold op de markt.

Nog geen reacties

    • @koeberg: vind je? Ik vind dit een waardeloos ding voor het geld.

      De Galaxy J Serie is helemaal geen midrange, maar gewoon de entry level lijn van Samsung. Voor de midrange telefoons heeft Samsung de Galaxy A. En voor het geld dat men hiervoor vraagt koop je bij een puike Nokia 6 of Xiaomi Mi A1 met v̩̩l meer bang for your buck Рen dan hou je nog geld over ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *