Samsung onthult Galaxy Watch Active2

Samsung onthult Galaxy Watch Active2
De wearable brengt onder meer nieuwe functies met zich mee.

Samsung heeft vandaag het doek getrokken van de Galaxy Watch Active2. De Zuid-Koreanen mikken met deze smartwatch op gebruikers die het apparaat dagelijks gaan dragen. Naar school, naar werk, maar ook tijdens het sporten moet de Galaxy Watch Active2 uitkomst bieden.

De smartwatch wordt geleverd in twee verschillende maten (44 mm en 40 mm) en twee stijlen: lichtgewicht aluminium met een casual Fluoroelastomer(FKM)-band en premium massief roestvrij staal met een leren bandje. De smartwatches kunnen worden gepersonaliseerd met band- en wijzerplaatopties.

De Galaxy Watch Active2 beschikt over een upgrade van de roterende ring en schakelt over naar digitaal om het makkelijker te maken te navigeren, terwijl de schermgrootte wordt gemaximaliseerd. Het draaiende aanraakscherm draait zowel met de klok mee als tegen de klok in op het gebogen Super AMOLED-scherm, zodat je eenvoudig apps kunt selecteren.

Met het My Style1-kleurextractie-algoritme kun je op basis van een foto van je outfit vijf verschillende kleurenpatronen kiezen en je wijzerplaat verandert binnen een paar seconden. Deze functie kun je vinden in de Galaxy Wearable-app. Zo is de smartwatch elke dag aan te passen aan je persoonlijke stijl. Het is tevens mogelijk favorieten op te slaan voor later.

De smartwatch kan handmatig meer dan 39 trainingen bijhouden, waarvan er zeven automatisch worden geactiveerd: hardlopen, wandelen, fietsen, zwemmen, de roeimachine, de elliptische machine en dynamische trainingen. Met een bijgewerkte Running Coach kun je je hardlooptempo in realtime volgen en gebruikmaken van zeven verschillende hardloopprogramma’s om persoonlijke doelen te bereiken. De Galaxy Watch Active2 heeft daarnaast gezondheidssensoren aan de achterkant, die metingen sneller uitvoeren.

Met de Galaxy Watch Active2 kun je bellen en gebeld worden vanaf het horloge. Het is tevens mogelijk om video te kijken op het scherm. Er is ook een spraak- en tekstvertaling in meer dan 16 talen te gebruiken.

De Samsung Galaxy Watch Active2 is vanaf 13 september verkrijgbaar in een aluminium en roestvrij stalen uitvoering. Prijzen beginnen bij 299 euro tot 419 euro voor het topmodel.

Lees ook: Samsung Galaxy Note 10: dit worden de 4 varianten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *