Samsung onthult Series 7 AIO pc met gebogen scherm

Samsung-All-In-One
Samsung heeft zojuist een opvallende nieuwe all-in-one-pc aangekondigd, de Series 7 AIO heeft namelijk een gebogen scherm.

Hoewel Samsung de pc pas op de CES beurs in januari officieel presenteert, zijn de specificaties en foto’s al vrijgegeven op de website.

Gebogen scherm
Het gebogen 27-inch scherm is natuurlijk het meest opvallende, die een full HD resolutie heeft van 1920×1080 pixels. In de monitor zitten twee 10 watt speakers ingebouwd, evenals een HD webcam en HDMI-poorten zodat je er ook tv op kunt kijken.

Samsung-All-in-one-achterkant

Daarnaast is de Series 7 AIO uitgerust met een Intel Core i5-processor en acht gigabyte werkgeheugen. De SSD heeft een capaciteit van 128GB, naast de harde schijf van 1 terabyte. Een prijs voor de all-in-one-pc is nog niet bekend.

Laptop
Naast de Series 7 AIO kondigde Samsung ook nog een nieuwe laptop aan, die in de Series 9 past. Volgens Samsung is deze notebook de dunste en lichtste machine die ze ooit hebben gemaakt. De batterij houdt het 12 uur vol en de laptop heeft een 12,2 inch display. Ook deze Series 9 laptop loopt op Windows 8.1.

Samsung-Series-9-Laptop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *