Samsung plaatst verwijzing naar irisscanner

Samsung plaatst verwijzing naar irisscanner
Misschien mogen we op zeer korte termijn al een telefoon met irisscanner verwachten.

Via het Twitter account van Samsung Exynos verscheen er een afbeelding van een telefoon met een oog erin. Verder zien we transacties met de tekst ‘pay’ en als laatste staat erbij ‘unlock the future’. Dit alles zou erop kunnen duiden dat een mogelijke toekomstige telefoon van Samsung wordt uitgerust met een irisscanner.

Er gingen al geruchten waarin werd gesproken over een mogelijke irisscanner voor de Galaxy S5. Dit bleek achteraf toch niet te kloppen. De techniek zou namelijk nog niet feilloos hebben gewerkt. Nu is de Galaxy S5 uitgerust met een vingerafdrukscanner. Hiermee kan je ook transacties voltooien, een irisscanner zou dezelfde functionaliteit krijgen.

Of en wanneer we een telefoon met een irisscanner mogen verwachten wordt verder niet duidelijk uit de tweet. Het twitteraccount van Samsung Exynos staat er dan ook niet om bekend om dergelijke tweets te versturen. Exynos is namelijk verantwoordelijk voor de processoren binnen Samsung. Via het account worden normaal gesproken alleen nieuwe processoren aangekondigd.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *