Samsung probeert Apple weer eens voor lul te zetten

Samsung probeert Apple weer eens voor lul te zetten
Geen nieuwe iPhone zonder dat Samsung daar het bestaan even van erkent.

Je kunt je klok erop gelijk zetten. Wanneer Apple een nieuwe telefoon uitbrengt slingert Samsung een video de wereld in waarin het tongue-in-cheek een aantal nadelen van de betreffende iPhone opsomt. Of in dit geval: een functie die de Galaxy S6 Edge+ wel heeft, en de iPhone 6s niet.

In een korte video van 30 seconden zien we hoe verschillende Samsungs langs de draadloze oplader vliegen, afgewisseld door iPhones met een laag batterijpercentage die niet reageren op de oplader. Haha omg lulz, right? Samsung stipt even fijntjes aan dat hun vlaggenschip draadloos kan worden opgeladen, wat bij de iPhone niet het geval is.

[gv data=”tgmhi0Vi9oo”][/gv]

5 reacties

  1. Hoewel ik een groot fan ben van het draadloos laden op de S6 moet ik wel zeggen dat het lang niet zo snel reageerd. Het duurt vaak een seconde of 5 voor hij de lader herkend en je dus dan pas weet of je telefoon goed ligt. Nu heb ik geen samsung lader maar een qi compatible lader acessoire van een moederbord, maar de techniek is inprinciepe het zelfde.
    Laden via de kabel is een stuk sneller, maar het is wel makkelijk om draadloos te laden. Als ze nu eens iets van magnetische uitlijning hadden was het nog makkelijker, gewoon een klein magneetje zodat je voelt of je telefoon op de goede plek zit.

  2. Groot nadeel wat vaak vergeten wordt van een Iphone of zelfs Ipad/Ipod:

    Heb je hem weleens leeg gehad ?
    Duurt soms wel tot 15 a 20 minuten aan de lader voordat je uberhaupt weer iets ermee kan doen.
    Met mijn Samsung kan ik direct weer de zaak opstarten zodra de stekker er weer in zit.
    Met je IOS device ben je dus gewoon een kwartier (zeker) uit de verbindingen en moet je moedeloos lopen wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *