Samsung reageert op de Galaxy Fold-haters

Auteur: , 4 Reacties
Samsung reageert op de Galaxy Fold-haters

Vouwt zich de moeder.

Sinds de introductie van de Samsung Galaxy Fold zijn er twee geluiden te horen. Het ene geluid is dat men Samsung prijst voor innovatie, het andere geluid is dat de techniek eigenlijk wat critici betreft nog niet rijp is. Je zou onder andere naden zien. Ook maakte men zich zorgen over de kwaliteit van het vouwmechanisme.

Blijkbaar voelde Samsung zich aangesproken door alle kritiek. De Zuid-Koreaanse techgigant heeft een video vrijgegeven die een kijkje in de keuken geeft van het bedrijf. In de video staat de Galaxy Fold centraal en is te zien hoe men de vouwtechniek test.

In de 35 seconden durende video is onder begeleiding van een kek muziekje te zien hoe de Galaxy Fold tig keer open- en dichtgevouwen wordt. Zonder problemen, zonder gedoe. Samsung wil zo laten zien dat ze wel degelijk testen hoe zo’n Galaxy Fold presteert na duizenden keren open- en dichtvouwen.

De exclusieve smartphone komt 3 mei internationaal op de markt. Met een prijskaartje van 2.000 euro is het één van de duurste high-end smartphones die je straks kunt kopen.4 reacties

Niemand zegt ook iets over het mechanisme , het is de vouw die je blijft zien in open toestand , leuk in een foto?
Ik mag maar hopen dat ze elke fold getest hebben zoals in het filmpje maar het is en blijft een gedrocht
@gorre: Ik hoop het niet dat ze alle toestellen zo testen, dan zijn ze gelijk EOL als ze uit te doos komen.
@gorre: Ik denk dat er sowieso vrij weinig mensen zitten te wachten op een foldable voor 2000 euro (vooral met zo’n knik).

Het is misschien even leuk als wow-factor. Ik zie meer iets in iets oprolbaar of holografisch.
2000 is wel overdreven , neem nu 1800 € en in dicht gevouwen toestand even dik als mijn iPhone X nu , zelfde accuduur en geen vouw in het scherm en ik neem hem
Maar 2000 – 2300 voor een opgevouwen baksteen met een vouw , nee bedankt , zelfs niet gratis

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).