Samsung slaat Google Pixel 2 K.O. in nieuw reclamespotje

Auteur: , 3 Reacties
Samsung slaat Google K.O.

De chaos bij Google's marketingafdeling zal er niet minder op worden.

Enkele weken geleden tijdens het Made by Google-evenement waren mensen al vrij kritisch op de nieuwe Google Pixel 2 en Pixel 2 XL. Nu de toestellen langzamerhand de markt betreden, blijkt dat de smartphones van ’s werelds grootste zoekmachine niet eens werken zoals dat hoort.

Het pijnpunt bij Google ligt dit jaar voornamelijk bij de Pixel 2 XL, waarvan het scherm zo gebrekkig is dat je er waarschijnlijk een gehandicaptenkaart voor aan kunt schaffen. Bij het hoofdkantoor van Samsung hebben ze zich waarschijnlijk rot gelachen, want onderstaand reclamespotje hebben ze toch even in rap tempo gemaakt om hun superieure scherm aan te prijzen.

In het filmpje komen de Galaxy S8, S8 Plus en Note 8 voorbij. Populaire YouTubers zien we stralen bij het vasthouden van deze apparaten. De nadruk ligt op het fantastische scherm. Termen zoals ‘Samsung heeft zoals jullie weten het beste display’ laten merken dat de Zuid-Koreanen bepaald niet rouwig zijn om Google’s problemen.

Medelijden hebben met Google hoeft echter totaal niet, aangezien de tech-gigant vorig jaar nog met de Pixel release andere smartphonemakers flink op de hak nam. Het Samsung reclamespotje is op dit moment niet openbaar op YouTube. Wees gerust, want wij hebben de link voor je hieronder geplaatst.3 reacties

Als dit zo doorgaat dan is de naam ‘Pixel’ voor telefoons zo besmet, dat Google weer moet teruggrijpen naar de naam Nexus.
@RRRobert: Die naam staat tenminste nog ergens voor inderdaad. Met de Nexus-lijn kreeg je goede toestellen voor een redelijk prijskaartje. Voor 1000 euro krijg je van Google tegenwoordig een halfbakken product dat niet eens een koptelefooningang heeft waar het vorig jaar nog zo grappig over deed.
@jastinissen: nou Nexus had ook de nodige hardware issues hoor …
Van waardeloze accu’s tot speakers die losraakten, te weinig RAM, en ga zo maar door.

Google snapt software, hardware is nog steeds een mysterie voor hun.


Als je Google zou koppelen aan Samsung dan had je de perfecte smartphone.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).