Samsung Smartphone GamePad: controller voor telefoon

Samsung Smartphone GamePad
Het lijkt er steeds meer op dat gamen met je telefoon het helemaal gaat worden in 2014. we zagen eerder al dat er diverse cases met ingebouwde controllers voor de iPhone werden gelanceerd en nu komt Samsung met een enorme controller voor je smartphone.

Dat Samsung bezig was met dit apparaat was al een tijdje bekend, maar nu is hij dan eindelijk officieel gepresenteerd. De Smartphone GamePad is geschikt voor Samsung Galaxy telefoons die draaien op Android 4.1 of hoger, maar het liefst op Android 4.3. Je kan er Galaxy telefoons in plaatsen met schermen die uiteenlopen van 4.0 inch tot 6.3 inch.

Je telefoon zal vervolgens via Bluetooth communiceren met de controller. Er hoeft dus niet gerommeld te worden met stekkers, maar je accu is waarschijnlijk wel relatief snel leeg. De Smartphone GamePad werkt samen met de Mobile Console app die te downloaden is via Samsung Apps.

Bepaalde games zoals Need for Speed Most Wanted, Asphalt8 : Airborne en Prince of Persia : The Shadow and the Flame zijn al geoptimaliseerd voor de Samsung Smartphone GamePad. Volgens Samsung werkt de GamePad het beste samen met telefoons als de Galaxy Note 3, S4, Note II en de S III.

Zodra er meer bekend is over de prijs en beschikbaarheid van de Samsung Smartphone GamePad laten we dat weten.

[lg_folder folder=”Samsung/Smartphone_GamePad/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *