Samsung stelt Galaxy S22-SoC op allerlaatste moment uit?!

De SoC voor de Samsung Galaxy S22 is op het allerlaatste moment uitgesteld. Wat is er aan de hand met de nieuwe processor?

Samsung beloofde vorig jaar dat 11 januari het moment zou zijn waarop de nieuwe Exynos 2200 aangekondigd zou worden. De in-house processor voor de Galaxy S22-reeks kwam er daarentegen niet. Dat roept een hoop vragen op bij fans. Gaat er iets mis met de productie? Of blijkt de SoC gewoon niet goed te werken?

Galaxy S22-SoC op het laatst uitgesteld

Volgens Samsung is er niks aan de hand, maar opvallend is het zeker. Het merk benadrukt dat er niets aan de hand is met de productie en ook zou de processor gewoon goed presteren. Maar je annuleert niet op het laatste moment de onthulling van een prestigieus in-house product als alles goed zit, toch?

De bekende en doorgaans goed geïnformeerde leaker IceUniverse meldde al snel dat de vorige grote SoC-release, de Exynos 1200, ook plotseling geannuleerd werd. “Het lijkt erop alsof er van alles gebeurt bij Samsung en dat kunnen geen goede dingen zijn.”

De Exynos 2200 wordt nu aangekondigd tijdens de onthulling van de Galaxy S22-serie en zal ook gelijk als SoC voor die smartphones worden uitgebracht. Dat is tenminste wat Samsung vermeldt, ervan uitgaande dat er inderdaad niets mis is met de processor. De productieketen van elektronica staat in brand, dus niemand zou het jullie kwalijk nemen hoor!

Eén reactie

 1. Riep het al veel eerder.
  En zoals heb ik het bij het rechte eind.
  Exynos is en blijft trash !
  Velen trapten in de AMD hype en zijn naïef genoeg om te denken dat je van trash naar Top of the Line kan gaan in 1 jaar.
  Zo werkt dat niet in de echte wereld en nu zien we het bewijs.

  2e rangs soc die toch door sukkels hier in de EU gekocht gaat worden en dit systeem in stand gaan houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *