Samsung Galaxy Note 20

‘Samsung trekt stekker uit Galaxy Note’

Samsung Galaxy Note

Meerdere geruchten lijken samen te komen met het verdwijnen van de Samsung Galaxy Note.

Een tablet, maar dan iets kleiner en dan als smartphone. Dat is heel snel samengevat de Samsung Galaxy Note-serie. Het Zuid-Koreaanse techbedrijf lanceert dit vlaggenschip traditiegetrouw in het najaar. In het voorjaar staat de Galaxy S-serie centraal. Volgend jaar lijkt er echter van alles te veranderen.

De Samsung Galaxy S-serie zal blijven en krijgt mogelijk een belangrijkere status. Geruchten duiden er namelijk op dat de Samsung Galaxy Note gaat verdwijnen. De doorgaans betrouwbare lekker Ice Universe zegt op Twitter nog niets vernomen te hebben rondom een Galaxy Note 21. Die opvallende stilte lijkt erop te duiden dat de smartphone er niet gaat komen volgend. Tel daarbij op dat een eerdere gerucht stelde dat de nieuwe Galaxy S21 een S-Pen krijgt. Dat maakt het sommetje compleet.

Samsung heeft op dit moment een line-up van meerdere premium toestellen. Je hebt de Galaxy S, Galaxy Note en ook nog Galaxy Fold 2 en de Galaxy Z Flip. Allemaal smartphones van 1.000 euro of meer in de dikste uitvoeringen. Wellicht ziet Samsung dat de markt voor de Galaxy Note te klein is geworden en daarom heeft besloten geen nieuw model te ontwikkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *