Samsung verwacht levering 10 miljoen S4’s in eerste maand

Samsung Galaxy S4
Terwijl de HTC One nog steeds op zich laat wachten, verwacht Samsung in de eerste maand 10 miljoen Galaxy S4-toestellen te leveren aan providers.

Dat maakte de website Digitimes bekend. Tevens verwacht Samsung om in het tweede kwartaal van 2013 al 30 miljoen Galaxy S4’s verscheept te hebben. Daarmee vertrouwt de grootste smartphone producent erop de voorganger S3 te overtreffen. De Galaxy S4 zal vanaf eind april in ruim 50 landen verkrijgbaar zijn. In Nederland kunnen we het toestel op 27 april verwachten.

Naast twee Galaxy Mega’s, heeft de smartphone gigant recentelijk ook bekend gemaakt twee kleine toestellen uit te brengen, namelijk: de Galaxy S4 Mini en Galaxy Win. Misschien allemaal iets te veel van het goede, denk je niet?

UPDATE: Samsung heeft laten weten dat er in de eerste weken na de lancering van de Galaxy S4 leveringsproblemen zullen optreden vanwege een ‘overweldigende wereldwijde vraag’.

Nog geen reacties

  1. “Misschien allemaal iets te veel van het goede, denk je niet?”
    Leg uit? Ik vind zelf namelijk hoe meer keuze hoe beter.
    Het enige nadeel bij Samsung vind ik de traagheid van de updates, komen ze eindelijk met 4.1, komt Google alweer met 4.2..

    • @integraturbo: Ik vind het allemaal vrij overbodig. Waarom twee kleinere en twee grotere modellen? Denk dat je het als producent niet te ingewikkeld moet maken voor de consument. Tevens hebben de verschillende modellen nou ook weer geen opzienbarend grote verschillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *