‘Samsung werkt aan meer Galaxy Fold-varianten’

Samsung Galaxy Fold: opbouwbare smartphone is hier!
Het avontuur van de Zuid-Koreaanse techgigant is nog maar net begonnen.

Update 19-07-2019: Er is meer informatie over het releasewindow van de Galaxy Fold 2 uitgekomen. Daarover lees je hier alles.

De nieuwe Samsung Galaxy Fold was geen eenmalig avontuurtje. Vouwbare schermen bij smartphones gaan geen eendagsvliegen worden en ondertussen zijn de Koreanen bezig met andere varianten op de Galaxy Fold. Volgens Bloomberg komt Samsung met nog ten minste twee vouwbare smartphones.

Beide varianten zouden zich onderscheiden door een andere vouwtechniek te gebruiken. Het gerucht gaat dat de eerste vouwbare smartphone van Samsung naast de Galaxy Fold eind dit jaar of begin volgend jaar gepresenteerd gaat worden. Het is nog niet bekend wanneer die andere variant het licht gaat zien.

Op dit moment is nog onduidelijk hoe de vouwbare smartphones in de markt vallen. De techniek is spiksplinternieuw en verkoopcijfers zijn er niet. Het is dus een gok voor fabrikanten. Een grote gok, want de vouwbare smartphones zijn vooralsnog peperduur. Het lijkt voorlopig op een niche, of is het toch een gat in de markt? Samsung weigerde commentaar te geven op de berichtgevingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *