Samsung wordt voorzichtiger met nieuwe technologie

Irisscanner Samsung
De afgelopen jaren maakte Samsung er regelmatig een sport van om zo snel mogelijk nieuwe technologieën te introduceren in telefoons en tablets, maar dat gaat veranderen. Het Koreaanse merk ziet in dat het soms beter is om even te wachten voordat je iets lanceert.

Tijdens CES 2014 liet Ryan Bidan van Samsung US desgevraagd weten dat het merk zaken als vingerafdrukscanners en irisscanners alleen zal introduceren als ze vlekkeloos werken.

“When it makes sense, we’ll integrate it, but we’re not going to rush and do something that doesn’t make a whole lot of sense for products.”

Zo schijnt Samsung eigenlijk van plan te zijn geweest om de Galaxy Note 3 te voorzien van een vingerafdrukscanner, maar dit plan werd op het laatste moment geschrapt omdat het toch niet helemaal goed werkte.

Op de Galaxy S4 lanceerde Samsung bijvoorbeeld met veel tamtam de mogelijkheid om met je ogen te scrollen, maar in de praktijk bleek dit slechts matig te werken. Dit soort fouten wil Samsung in de toekomst dus graag voorkomen. En dat is wellicht niet eens zo onverstandig. (via: cnet.com)

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *