Samsung zegt iets opmerkelijks over de Galaxy Fold

herlancering-samsung-galaxy-fold-aanstaande
Was de vouwbare smartphone nog niet klaar?

Terwijl we nog steeds wachten op een officiële nieuwe release datum van de Samsung Galaxy Fold, laat de CEO van het bedrijf, DJ Koh, van zich horen over de spraakmakende smartphone.

De Samsung CEO zegt dat de Galaxy Fold in eerste instantie te vroeg op de markt zou zijn gekomen. De smartphone was er nog niet klaar voor, aldus Koh volgens The Independent. De CEO zou dit gezegd hebben tegenover een geselecteerd gezelschap van verslaggevers.

In eerste instantie zou de Galaxy Fold in april op de markt komen. We schrijven nu juli en nog steeds is er weinig bekend over de vouwbare smartphone. Tot nu toe is alleen bekend dat de Galaxy Fold in elk geval niet deze maand het licht zal zien. Bovendien gaat Samsung volgende maand de nieuwe Galaxy Note 10 presenteren.

Koh laat weten de issues goed te bekijken. Er zijn 2.000 Galaxy Folds die actief getest worden op elk gebied. De CEO realiseert dat zijn bedrijf zich geen tweede fout kan veroorloven. Koh zegt dan ook dat ze nog wat tijd nodig hebben om de Galaxy Fold verkoop klaar te maken.

Lees ook: Samsung Galaxy Note 10 krijgt een revolutionaire camera?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *