Samsung’s aankomende Galaxy X krijgt drie schermen?!

Drie schermen?!?!
Niet één, niet twee, maar maar liefst 3 schermen!

Langzaam druppelt er meer informatie binnen over de Galaxy X, mogelijk de eerste mainstream opvouwbare smartphone. Samsung’s opvouwbare toestel zou – zo werd recentelijk bekend – dit jaar nog in productie gaan. Nu krijgen we naast concept art ook nog eens informatie over de lay-out/design van het toestel.

Samsung’s futuristische smartphone-tablet-hybride krijgt volgens The Bell namelijk drie schermen! Wanneer het apparaat is opengevouwen vormen de twee 3.5-inch LED een bijna tablet-achtig groot scherm van 7-inch. Dat is bijna net zo groot als een iPad Mini-scherm van zo’n 8-inch.

Alsof een gigantisch schermoppervlak en een opvouwbaar design nog niet genoeg zijn, krijgt de aankomende Samsung waarschijnlijk een derde scherm. Jazeker, afgezien van de ‘hoofdschermen’ die samen een groot scherm vormen, zal er in opgevouwen modus nog een display op de buitenkant komen. Zie het als een boek met als cover een scherm en binnenin nog eens twee displays.

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe de toepassingen verdeeld worden over de schermen. Mogelijk is het scherm aan de buitenkant (in opgevouwen modus) bedoeld voor de telefoon-stand, terwijl de displays aan de binnenkant goed zijn voor tablet-gebruik.

Meer over opvouwbare, buigbare en anderzijds sci-fi-technologie lezen? In dit artikel lees je alles over de aankomende buigbare iPhone. Ook patenteerde LG recentelijk een buigbaar design met twee schermen. Tot slot lijkt ook OnePlus-broertje OPPO in te zetten op de nieuwe technologie, zo lees je hier.

Nog geen reacties

  1. “Wanneer het apparaat is opengevouwen vormen de twee 3.5-inch LED een bijna tablet-achtig groot scherm van 7-inch.”

    2x 3.5 inch (naast elkaar) is geen 7 inch.

  2. Ben benieuwd hoe dik en zwaar deze Galaxy X wordt.

    Kudos voor Samsung om het te proberen. Daarna moeten we wachten tot Apple er mee komt voordat iedereen durft te zeggen dat het tof is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *