Samsung’s ChatON krijgt ondersteuning voor SMS & MMS

Samsung ChatON SMS ondersteuning
Samsung heeft een belangrijke update gelanceerd voor hun WhatsApp alternatief met de naam ChatON. In navolging van Google Hangouts zal deze app nu ook gebruikt kunnen worden om sms’jes te ontvangen en versturen. Zodat je daar geen aparte app meer voor nodig hebt.

De nieuwe versie van ChatON (3.2.115) die deze functie ondersteunt is beschikbaar voor Android telefoons die draaien op Android 4.0 of hoger. Volgens Samsung is de ervaring het beste op de Galaxy S3 en S4 en de Galaxy Note 2 en 3, maar op andere Android telefoons werkt het ook. Inclusief telefoons die niet van Samsung zijn.

ChatON is ook beschikbaar voor iOS, maar die app krijgt deze functie (voorlopig?) niet. Een andere verbetering aan de app is dat het ChatON icoontje voortaan laat zien hoeveel ongelezen berichten er nog zijn.

Gaat deze nieuwe functie van ChatON er voor zorgen dat je deze app vaker gaat gebruiken? Of ken je te weinig mensen die deze app gebruiken en heeft het daarom weinig zin? Downloaden van de nieuwste versie kan in de Google Play Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *