Samsungs nieuwe lijn met audioproducten heet Level

Auteur: , 2 Reacties

Samsung heeft weer eens een nieuwe markt gevonden die ze willen betreden. De Koreanen gaan zich richten op audio-apparaten voor je smartphones en tablet.

De nieuwe audiolijn heeft Level en bestaat bij de lancering uit vier producten. Volgens Samsung worden ze wereldwijd uitgerold en liggen de audio-accessoires voor mobiele gebruikers halverwege mei in de winkel.

Samsung Level Over
Samsung Level Over
De Lever Over ziet eruit als een chique fauteuil vermomt als koptelefoon, uitgerust met bruin leer en contrasterende stiksels. Via bluetooth is de koptelefoon te verbinden met je smartphone. Een swipe van boven naar beneden op de rechter schelp verandert het volume, met diezelfde beweging van links naar rechts spring je naar een andere track. Er zit een 50 mm Dynamic Driver van neodymium in.

Samsung Level One
Samsung Level One
Hoewel de prijs nog niet bekend is, lijkt dit de goedkopere versie van de Level-koptelefoons. Zonder anti-geluid en zonder draadloze connectiemogelijkheden.


De Level Box heeft een 56 mm stereo speaker en beschikt over zowel NFC als Bluetooth. De 600 gram wegende box komt net als de andere Level-producten in het wit of zwart. Op één acculading zou de speaker 15 uur moeten meegaan.

Samsung Level In
Samsung Level In
Deze oordoppen hebben drieweg luidsprekers voor lage, midden en hoge tonen. De oordoppen komen met audiobediening op het snoer, vier siliconen oordoppen en drie stukjes traagschuim die de vorm van je oor houden.2 reacties

Ik vond het al lang duren voordat de functionaliteiten van de Parrot Zik werden verwerkt in een ander apparaat.
Moet het dan niet Level On zijn? Als in; over-ear/on-ear/in-ear?

Ik ben benieuwd naar de geluidskwaliteit, ik ben op zoek naar een nieuwe koptelefoon die mijn oude bedrade Sennheiser mag vervangen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).