SanDisk komt met snelste high-capacity USB Flash Drive ooit

Sandisk ExtremePro USB
De nieuwe SanDisk Extreme PRO® USB 3.1 Solid State Flash Drive beschikt nu over SSD-prestaties in een draagbare, aluminium metalen form factor.

Western Digital Corporation (WDC), marktleider in opslagtechnologieën en -oplossingen, kondigde vandaag zijn snelste, high-capacity USB flash drive aan. De high-performance 256GB SanDisk Extreme PRO USB 3.1 Solid State Flash Drive levert de snelheid, capaciteit en betrouwbaarheid van een SSD. Het handige kleine formaat van de USB flash drive maakt het een ideaal product voor creatieve professionals, tech-enthousiastelingen en mensen die grote bestanden creëren en delen.

De USB heeft leessnelheden tot 420MB/s en schrijfsnelheden tot 380MB/s1. Met deze snelheden is het mogelijk om volledige 4K films in minder dan 15 seconden over te zetten op de drive. Door de USB 3.1 interface is het ook mogelijk snel en makkelijk toegang te krijgen tot bestanden en ze te verplaatsen “on the go” zonder gebruik van een kabel. De nieuwe drive heeft een strak design, een aluminium casing en een uitschuifbare connector.

De SanDisk Extreme PRO Solid State Flash Drive is verkrijgbaar tot 256GB, waardoor het consumenten meer dan genoeg ruimte biedt voor hun bestanden. Voor extra beveiliging bevat de drive SanDisk SecureAccess® software. Deze software biedt 128-bit bestand encrypties en wachtwoordbeveiliging. Daarbij komt de drive met beperkte levenslange garantie.

Sandisk USB

De nieuwe 256GB SanDisk Extreme PRO USB 3.1 Solid State Flash Drive is eind Januari beschikbaar via Coolblue en de Media Markt voor 175,95 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *