Satya Nadella is de nieuwe CEO Microsoft

Satya Nadella - CEO Microsoft
We hebben er even op moeten wachten, maar Microsoft heeft eindelijk bekendgemaakt wie de opvolger is van Steve Ballmer. Maak kennis met Satya Nadella, het nieuwe opperhoofd van Microsoft.

Tegelijkertijd met de aanstelling van Satya Nadella als CEO van Microsoft werd ook bekend dat Bill Gates zal aftreden als voorzitter van de Raad van Bestuur. Hij zal zich slechts nog bezighouden met een adviserende rol op het gebied van techniek. John Thompson zal de functie van Gates als voorzitter van de Raad van Bestuur gaan vervullen.

Satya Nadella is al 22 jaar werkzaam bij Microsoft en hij was in het verleden onder andere betrokken bij Bing en Microsoft Azure, de zakelijke clouddienst van het bedrijf. Na Bill Gates en Steve Ballmer is Satya Nadella de derde CEO van Microsoft.

Hieronder videoboodschappen van Gates en Nadella.

[gv data=”T8JwNZBJ_wI”][/gv]

[gv data=”M5BhQVuRcTk”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Lijkt me sympathieke vent. funny accent, minder excentriek dan steve balmer. maar het filmje is waardeloos in elkaar gezet, futloos loopje door een hip kantoorgebouw, interviewer die zich geen houding kan geven. weinig info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *