Say what? Dit is de OnePlus Explorer-rugzak

Say what? Dit is de OnePlus Explorer-rugzak
Het moet niet gekker worden.

OnePlus is straks niet alleen meer het merk van de (goedkopere) smartphones. De Chinese techgigant kijkt ook over de heg naar andere producten. De Chinese prijsvechter kondigde onlangs een eigen TV aan en nu komt het merk met een friggin’ rugzak.

Het is een tas die qua ontwerp schommelt tussen zakelijk en avontuurlijk. Ze noemen het de OnePlus Explorer-rugzak. De tas komt in de kleuren Morandi Green en Slate Black op de markt. Zeker de wat saaiere zwarte variant oogt niet heel avontuurlijk. De Morandi Green lijkt in elke situatie de betere keus.

Say what? Dit is de OnePlus Explorer-rugzak

De rugzakken zijn gemaakt van stof en waterafstotend materiaal. Het foldover-ontwerp beschikt over een magnetische sluiting, waarbij de rits zich over de bovenkant van de rug en langs de zijkant van de tas uitstrekt. Er is een open voorvak voor bijvoorbeeld een natte paraplu, zodat de boel niet gaat schimmelen in je tas. Ook is er een compartiment voor een waterfles.

Het zakelijke komt terug in de inhoud. Met het ontwerp is rekening gehouden dat een 17,5-inch laptophoes past in de rugzak. De capaciteit bedraagt 18 liter. Het is nog niet bekend wat de OnePlus Explorer-rugzak moet gaan kosten. Prijzen en beschikbaarheid worden binnenkort bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *