Scherm Samsung Galaxy S6 loopt door in de zijkanten

Galaxy-S6-gebogen-scherm
De Galaxy S6 gaat het gebogen scherm van de Galaxy Note Edge achterna.

Een Dual-Edge scherm loopt door over de rand van je telefoon, zodat je extra ruimte krijgt om bijvoorbeeld een menu te plaatsen, zoals je kunt zien op bovenstaande afbeelding van de Galaxy Note Edge. Dit gerucht komt van Jerry Kang, een senior analist die tijdens het IHS Display Analyst Conference in Zuid Korea een boekje over de Galaxy S6 open deed.

Hij zegt dat de S6 zowel aan de linker als de rechterzijde een doorlopend scherm krijgt, wat dus ook voor een heel ander uiterlijk van de telefoon moet zorgen. Onlangs lekte ook de specificaties van de S6 uit, die echter niet helemaal overeen komen met dit nieuwe Dual-Edge gerucht. Omdat de Galaxy S6 hoogstwaarschijnlijk pas in de eerste helft van 2015 onthuld wordt, blijft het dus de vraag welke geruchten het bij het rechte eind hebben.

Gelekte specificaties
De website SamMobile zegt de specificaties alvast in handen te hebben. Zo zou de S6 een Quad HD beeldscherm krijgen en wordt er getwijfeld tussen een 16 of 20 megapixelcamera. Ook zullen er drie verschillende versies komen, die zichzelf onderscheiden op het gebied van opslagcapaciteit. Zo zou er een 32, 64, 128 gigabyte S6 op de markt komen.

Op processorgebied zullen er ook twee versies verschijnen: een telefoon die de 64bit Exynos 5430 of 5433 processor gebruikt, en andere die de 64bit Qualcomm Snapdragon 810 processor ondersteunt. Zoals gezegd gaat het hier nog om geruchten, dus houd voor nu nog even een slag om de arm. In de loop van 2015 zullen we meer te weten komen over de Samsung Galaxy S6.

Nog geen reacties

    • @azenomei: samsung kennende zal de batterij er nog steeds uitkunnen en een geheugenkaartje er in. komt dus goed 128 gb intern, 128gb microSD.

      laat die apple en nexus boys maar roamen in het buitenland als ze al hun bestanden in de cloud zetten omdat ze vinden dat 16gb (12gb bruikbaar dus) genoeg vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *