Scherm van iPhone 6 (Plus) gevoelig voor problemen [video]

Auteur: , 5 Reacties
iPhone 6

Het touchscreen zou bij meerdere gevallen vroegtijdig te komen overlijden.

Grote problemen omtrent de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Volgens iFixit blijkt het touchscreen van de smartphone erg gevoelig voor diverse kwalen. Flikkeringen, grijze strepen en zelfs overleden display’s worden genoemd in een verslag van iFixit. De techneuten spreken over een grootschalig probleem en roepen Apple op tot een terugroepactie.

Volgens iFxit is de Amerikaanse techgigant op de hoogte van het probleem, maar wordt er niets aan gedaan. Mocht je toestel nog onder de garantie vallen en enige kwalen vertonen dan adviseren ze om zo snel mogelijk naar een Apple-winkel te gaan. De website spreekt over een designfout van Apple. In een interview met iFixit legt reparatie-expert Jessica Jones uit hoe de vork in de steel zit. De video kun je hieronder bekijken.5 reacties

En mijn iPhone 6 plus komt net terug van de reparateur omdat…. Touch screen werkte niet….

Ik ben wat dat betreft best simpel in zulke dingen. iPhone 6 plus gaat weg en er komt een Huawei voor in de plaats met 3 jaar garantie (heb al meerdere Huawei’s gehad). Heel jammer, maar goed. .
@dragonforce: Had je nog garantie? Apple geeft 1 jaar garantie toch?
@ffw88:

Je krijgt 2 jaar garantie. en ik heb nog 3 a 4 maanden garantie.
@ffw88: Appel wilde oorspronkelijk wel slechts 1 jaar garantie meegeven, maar dat mag niet volgens Europese richtlijnen. Dus het is 2 jaar.
@RubenPriest:

Inderdaad, Als het aan apple lag, dan zou je helemaal geen garantie krijgen. Mij maakt het niet meer uit. Ik heb vandaag een Xiaomi Mi5 besteld. En ik ga mijn iPhone 6 plus daarna op marktplaats zetten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).