Schermresolutie van Blackberry A10 blijft achter

Blackberry A10 gelekt
Dat het nieuwe topmodel van Blackberry eraan zit te komen was bij ons inmiddels al bekend. Nu hebben we ook de eerste foto en zijn de specificaties bekend.

Zoals op de foto te zien is, is de A10 duidelijk de opvolger van het vorige toetsenbordloze model van Blackberry, de Z10. Het nieuwe vlaggenschip zou echter een 5 inch-scherm hebben, waar de Z10 een 4,2 inch-scherm heeft. Over de resolutie is echter niet naar huis te schrijven, met 1280 x 720 pixels loopt de A10 flink achter op de full hd-resolutie die de meeste smartphones momenteel hebben.

Het scherm zal van het type Super Amoled zijn en wordt het grootste display van Blackberry ooit. Verder krijgt het toestel een dualcore-processor, 2GB RAM en een 8-megapixel camera. Het Canadese bedrijf zou zich met de A10 gaan richten op gamen, waarover ze met verschillende ontwikkelaars al in onderhandeling zouden zijn. Maar willen gamers niet juist een scherp beeld?

Volgens nieuwssite BGR, die de foto lekte, kunnen we dit nieuwe topmodel van Blackberry in de herfst al gaan verwachten. In welke landen het toestel zal verschijnen is nog niet bekend.

Blackberry A10 Aristo

Nog geen reacties

  1. Om eerlijk te zijn, snap ik hier echt helemaal niets van.
    Ik ben een fervent Blackberry gebruiker. Maar dan wel de Blackberry’s met een toetsenbord. Ik twijfel nog over een Q10 of een Q5, of misschien een nieuwe slider die mogelijk nog komt.
    Maar waarom Blackberry nou uit alle macht ook probeert om volledige touchscreen telefoons te maken??? Samsung en Apple en nog een paar andere merken doen dat heel goed, waarom concentreren die gasten zich niet gewoon op de telefoontjes met een toetsenbord? Iedereen die ik ken die Blackberry relaxed vindt en/of het nog steeds gebruikt, doet dat enkel en alleen vanwege het toetsenbord. Ik kan me niet voorstellen dat die touchscreens een succes worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *