Schiet jij graag van achter je beeldscherm?

Het echte werk
Of beleef je liever echte avonturen, terwijl je ook nog eens mensen helpt?

De games van tegenwoordig zijn natuurlijk ontzettend realistisch, het lijkt wel alsof je middenin de actie zit. Je praat door je microfoontje met je maten uit je peloton en het voelt alsof je op missie bent. Totdat je je koptelefoon weglegt en je beeldscherm uitzet. Dan zit je gewoon weer thuis, in het dagelijkse leven en met een beetje pech op een plek waar je liever niet had willen zijn. Om een beetje fit te blijven moet je ook nog eens drie dagen per week naar de sportschool, om op simulators te gaan zitten en daar je beweging uit te halen. Dat kan toch allemaal veel beter?

Stel nou dat je al deze dingen kan combineren. Je gaat op missies, je beleeft spannende dingen en je komt op plekken waar je anders nooit zou komen. Dat doe je samen met een stel vrienden op wie je blindelings kunt vertrouwen en tegelijkertijd zorg je ontzettend goed voor je lijf, omdat je de hele dag in beweging bent. En last but not least, je krijgt er nog voor betaald ook!!

In dat geval heeft defensie echt iets voor jou. Vanaf juli en augustus houden zij namelijk de fitheidstesten voor het Korps Mariniers. Je weet wel, het échte werk. En als blijkt dat jij in shape bent, hou je er misschien ook nog eens een mooie baan aan over en, ook niet belangrijk, vrienden voor het leven.

Wil jij bewijzen dat je niet alleen in games, maar ook in real life fit bent? Kom dan nu achter je beeldscherm vandaan en laat zien wat je waard bent. Kijk op werkenbijdefensie.nl/mariniers en meld je aan. Want hoe goed de simulaties ook zijn, het echte werk is tóch altijd beter. Is gewoon zo!

[gv data=”COnuRs4wTL0″][/gv]

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *