Schiet prachtige plaatjes met je smartphone met Instalens

Auteur: , 3 Reacties
Instalens

Oké, het ziet er compleet belachelijk uit, maar je kunt er wel mooie foto's mee maken.

Hedendaagse smartphones kunnen, onder de juiste omstandigheden, al prachtige beelden schieten. Maar zodra je de beelden goed bekijkt en op details let kom je a gauw de grenzen van een kleine cameralens tegen. Voor de mensen die botsen tegen deze tekortkomingen maar geen zin hebben om een serieuze camera aan te schaffen is er Instalens. Deze lens klink je eenvoudig op je smartphone en verbeterd de kwaliteit van de plaatjes aanzienlijk. Het bedrijf verkoopt vijf verschillende soorten lenzen die voor verschillende situaties gebruikt kunnen worden.

De lenzen zijn verkrijgbaar voor een schappelijke prijs. Zo kosten de lenzen tussen de 30 en de 50 euro en een complete set kost je 130 euro. De collectie bekijken doe je HIER.3 reacties

jamaar jamaar… hoe kan je iets dat niet goed is verbeteren door er een goed product op te zetten.
De zwakste schakel wordt hier niet vervangen.
Ik gebruik zelf de twee lenzen van Moment lens.
Die kan ik iedereen aanraden, top kwaliteit glas en geen nagenoeg geen nadelen, beschikbaar voor verschillende iPhone modellen en Android apparaten.
Selfie-sticks, dié zien er pas belachelijk uit. Vooral als deze gehanteerd worden door fotografen zonder enig gevoel voor ruimtelijk inzicht en rekening te houden met z’n directe omgeving.

Zo’n lens is zo slecht nog niet, zeker als je ziet dat de nieuwste telefoons steeds vaker ook zijn uitgerust met optische beeldstabilisatie en al. Daarbij is zo’n investeringsbedrag voor veel mensen ook nog eens goed te behappen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).