Schitterende Ronin 47-motor kan voor 30 mille van jou zijn

Auteur: , 4 Reacties

Dit is wat Batman zou rijden, als hij geen Tumbler met geïntegreerde tweewieler zou hebben.

Omdat de vorige custom bike aardig in de smaak viel bij onze lezers, pakken we vandaag door met dit juweeltje van het Amerikaanse Ronin Motor Works. Deze gruwelijke tweewieler is gebaseerd op de Buell 1125 (foto), het merk dat in 2009 ophield te bestaan. Voordat de tent van Erik Buell de deuren sloot werden er nog gauw 47 exemplaren opgekocht door Ronin Motor Works. Dat getal is niet toevallig gekozen, maar een niet zo subtiele verwijzing naar de Japanse forty-seven Ronin legende, over samoeraistrijders die zonder leider achter blijven.

Schitterende Ronin 47-motor kan voor 30 mille van jou zijn

Ronin Motor Works stripte de fiets van al het plastic en bouwde daar zelfd custom plaatwerk omheen. Wel een stuk minder dan de originele Buell, waardoor het gewicht meteen een stuk lager kwam te liggen. De knipperlichten zijn op een slimme manier in de stuuruiteinden geplaatst, waar ook de zijspiegels zich bevinden. De voorkant wordt gedomineerd door een forse radiateur, met aan de zijkant twee boven elkaar geplaatste licht-units. Een styling waardoor deze fiets niet zou misstaan in de garage van Batman.

De 47 Ronins worden allemaal vernoemd naar een samoerai uit de Japanse legende, en gaan voor een prijs van 38.000 dollar weg. Omgerekend 30.000 euro.4 reacties

Vergeten om de poot weg te shoppen?
@patab: houten blok onder de poot moest het zijn.
Mooi is anders, het doet me een beetje hier aan denken.

http://www.mwctoys.com/images/review_bg12_1a.jpg
@MrSkyline: Een Hayabusa is ook niet mooi; toch is ie vet van bruutheid.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).