Schokkend nieuws van Microsoft is schokkend

Auteur: , Geen reacties
Schokkend nieuws is schokkend

Dit schokkende nieuws voelde je niet aankomen, of eigenlijk je voelt het juist wel.

Uit een patentaanvraag van Microsoft blijkt dat de gigant uit Seattle in de toekomst een einde verwacht aan alle trillingen, pling- en ploinggeluiden uit telefoons en andere wearables. Ze hebben en patent aangevraagd voor een ‘wearable computer die de huid kan stimuleren’. Iets preciezer omschreven: ‘deze techniek kan elektrische stimulisignalen geven aan de huid van de gebruiker om zo informatie door te geven.’ Electroscokken dus! Wie niet horen wil, moet maar voelen.

Oh mijn god, wat fantastisch. Je ziet het al voor je: In een saaie vergadering of tijdens een slaapverwekkend college ga je de mensen om je heen Whatsappen omdat je weet dat hun telefoon op elektrocuteren staat. Het gekrijs om je heen van iedereen die tegelijkertijd onder stroom wordt gezet moet verschrikkelijk zijn.

Waarschijnlijk zijn er ook wel praktische toepassingen te verzinnen met de schoktherapie. De techniek zou ingebouwd kunnen worden in biometrische kleding, zodat je een schok onder je voelt als je te lang hebt gezeten.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).