Schoon geheugen op met nieuwe Windows 10 update

Auteur: , Geen reacties
Windows 10

Welke applicaties wil jij zo snel mogelijk kwijt?

Microsofts’ Windows stond al die jaren nu niet bepaald bekend om zijn aanpassingsmogelijkheden. Grote vooraf geïnstalleerde applicaties waren vrijwel nooit te verwijderen. Ook in Windows 10 zijn er tal van applicaties die in eerste instantie niet van je geheugen af konden. Met de nieuwste Windows 10 update komt daar verandering in.

Het is op dit moment al mogelijk om via het contextgedeelte op het startmenu al enkele apps te verwijderen. Op dit moment hebben we het dan over: Microsoft Solitaire Collection, My Office, OneNote, Print 3D, Skype, Tips en Weather. De nieuwste Insider Preview Build, nummertje 18262, gaat deze lijst naar alle waarschijnlijkheid uitbreiden.

De nieuwe Build 18262 stelt je in staat om ook 3D Viewer, Calculator, Calendar, Groove Music, Mail, Movies & TV, Paint 3D, Snip & Sketch, Sticky Notes en Voice Recorder te deïnstalleren. Natuurlijk zorgt dit niet voor enorm veel meer vrije opslag, maar het is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Ben je een Fast ring-gebruiker, dan heb je geluk: de update is voor jou vanaf nu te installeren aan de hand van het Microsoft Insider Preview-programma. Veel plezier met deïnstalleren!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).