Schoon je internetbestaan op met Deseat.me

Auteur: , Geen reacties
Deseat

Scheelt weer heel wat troep.

Het internet is de ideale plaats om alles waar je geïnteresseerd in bent te volgen. Ook zijn er tal van handige extensies of apps waar je (vroeger) graag een update van kreeg. Vaak gaan deze acties gepaard met het linken van je mailadres, waardoor je inbox op dit moment waarschijnlijk helemaal volgepropt zit met inmiddels veelal ongewenste info.

Gelukkig is er Deseat.me, een web-applicatie gemaakt door de Zweedse ontwikkelaars Wille Dahlbo en Linus Unnebäck, waardoor je je internetbestaan heel gemakkelijk kunt opschonen met een paar klikken op de muis. Daarnaast is een overzichtelijke inbox ook geen overbodige luxe.

Nadat je op de website ingelogd bent met je Google- of Outlook-account, scant Deseat.me naar applicaties en services waar je je voor hebt aangemeld, waarna deze in een handig overzicht geplaatst worden. Iedere gevonden connectie wordt apart vermeld, waarna je de mogelijkheid krijgt om deze in het rijte ‘behouden’ of ‘verwijderen’ zet.

Afhankelijk van hoe groot je lijst is, kun je binnen een uur van al je ongewenste account-koppelingen af zijn. Hierdoor hoef je je nooit meer druk te maken aan welke services je mailadres nu precies gelinkt zijn.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).