Scoor de BlackBerry Keyone voor een voordelige prijs

Keyone
Betaal niet de hoofdprijs voor deze 4G-smartphone van BlackBerry.

Een losse smartphone kopen kan soms een dure grap zijn. Zeker als je een aankoop doet bij het merk zelf, dan is de kans aanwezig dat je de adviesprijs moet betalen. BlackBerry lanceerde onlangs de Keyone, voor een prijs van 599 euro. Een blik op het web leert dat de meeste Nederlandse webshops ook een dergelijke prijs aanhouden. Het kan echter voordeliger.

De internationale webshop Gearbest heeft Keyone in voorraad voor een prijs van 485 euro. Dat is ruim 100 euro voordeliger in vergelijking met de adviesprijs. Bovendien hanteert Gearbest geen verzendkosten. Omdat de webshop internationaal opereert met warenhuizen over de hele wereld, kunnen smartphones als de BlackBerry Keyone met een scherpe prijs worden aangeboden.

De Keyone heeft een Qualcomm Snapdragon 625 processor, 4 GB RAM geheugen en 64 GB aan opslag. Middels een microSD-kaartje is de opslag verder uit te breiden. Achter heeft de smartphone een 12-megapixel camera en selfies maken kan met een 8-megapixel frontcam. Het toestel komt met Android 7.1.

De Keyone zal worden verscheept vanuit Hong Kong, maar via Gearbest is direct te zien vanwaar het product geleverd zal worden. De levertijd varieert tussen de twee á drie weken. Bekijk de BlackBerry Keyone op Gearbest.com (Coupon: keyone).

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *