Scoor een hete date door middel van een korte video

Auteur: , Geen reacties
Tinder

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Hoe zit dat met video?

Tinder werkt al sinds de oprichting met hetzelfde concept. Af en toe kent het platform een update, maar de bedoeling blijft hetzelfde. Foto’s kijken en vervolgens naar links of rechts swipen tot er een match is.

De dating-app blijft innoveren, want het platform heeft momenteel een proef lopen voor iOS-gebruikers in Canada en Zweden. In deze landen kunnen gebruikers een korte video naast de reeds bestaande profielfoto instellen. Je kunt het zien als een soort GIFje. De loop duurt slechts enkele seconden en moet de aandacht trekken van de gebruiker. Het staat Tinder-gebruikers vrij wat voor materiaal ze schieten. Bijvoorbeeld van jezelf, of je laat je favoriete activiteit zien om een beter beeld van jezelf te schetsen.

Een video kan nét dat verschil maken in vergelijking met een foto. Zoals gezegd werkt Tinder nu nog met een proef in de eerder genoemde landen. Als de proef is afgelopen gaat het team achter de dating-app evalueren om de nieuwe feature ook in de rest van de wereld uit te rollen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).