Scouter: draai 2 apps tegelijkertijd op je iPhone

Scouter iPhone
Altijd al 2 apps tegelijk willen gebruiken op je iPhone? Dat kan straks met dank aan Scouter.

Op Android telefoons en tablets is het al langer mogelijk om 2 apps tegelijk te gebruiken, maar mensen met een iPhone/iPad hebben die luxe nog niet. Een app met de naam Scouter wil daar verandering in brengen.

Deze iOS app wil iSheep ook eindelijk de mogelijkheid bieden om 2 dingen tegelijk te doen. De ontwikkelaars willen in eerste instantie de app ontwikkelen voor de iPhone en als er genoeg belangstelling is komt er ook een iPad app.

Op hun website laten ze weten dat als er 30.000 aanmeldingen zijn er ook een Android versie komt, maar bijvoorbeeld Samsung biedt deze mogelijkheid al. Een beetje dubbelop dus. Het lijkt mij trouwens dat Apple deze app nooit gaat goedkeuren voor de App Store. Stel je namelijk eens voor dat mensen extra functionaliteiten krijgen.

De slogan die ze gebruiken: Multitasking on your phone is finally coming, zou eigenlijk moeten zijn: Multitasking on your phone iPhone is finally coming. Of zie ik dat soms verkeerd? (via: iphoneclub.nl)

Een idee voor je iPhone
[gv data=”W8ilAUz6Gek”][/gv]

De praktijk bij Samsung
[gv data=”6zhCikXOY1k”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Beetje apart artikel. Dus omdat de high end Samsung toestellen deze functie al hebben is het zinloos om dit voor de enorme hoop andere Android toestellen te ontwikkelen?
    Voor iOS zijn er ook al apps waarin je 2 browsers hebt. Zou me niks verbazen als deze app die daar op lijkt ook gewoon toegestaan wordt door Apple.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *