Screenshots ‘iOS in the Car’ uitgelekt

iOS in the Carscreenshot
Sinds Apple in juni tijdens WWDC 2013 iOS in the Car aankondigde werd het redelijk stil rondom deze integratie van iOS in auto’s. Er zijn nu echter nieuwe screenshots opgedoken die laten zien dat er de nodige voortgang geboekt is.

Deze screenshots laten zien dat de look van iOS in the Car fors is aangepast ten opzicht van hetgeen Apple liet zien in juni vorig jaar. Functies die we in elk geval kunnen verwachten bij dit systeem zijn navigatie, Siri en muziek luisteren.

De verwachting is dat bij de lancering van iOS 7.1 meer bekend zal worden over iOS in the Car. Autofabrikanten die betrokken zijn bij dit project zijn onder andere Honda, Mercedes-Benz, Nissan, Ferrari, Chevrolet, Kia, Hyundai, Volvo, Opel, Jaguar en BMW.

In onderstaande afbeelding zien we bovenaan hoe iOS in the Car er momenteel uitziet en daaronder hoe het eruit zag toen Apple het vorig jaar aankondigde. (via @stroughtonsmith)

iOS in the Car: nieuw vs oud

[lg_folder folder=”Apple/0_Gelekt/iOS_in_the_Car_screenshots/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Super gaaf!! Alleen voor wat van modellen van Mecercedes geldt iOS in the Car?? Zou dit ook mogelijk gemaakt worden voor een C-Klasse uit 2008 (W204)?

  2. Super gaaf!! Alleen voor wat van modellen van Mecercedes geldt iOS in the Car?? Zou dit ook mogelijk gemaakt worden voor een C-Klasse uit 2008 (W204)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *