Seed, de telefoon die groeit

Seed, de telefoon die groeit
Nee, we hebben het hier niet over een telefoon die groeit nadat we hem water geven. Dit nieuwe concept laat je telefoon juist veranderen in dingen die je dagelijks gebruikt.

We hebben allemaal verschillende apparaten die we onafhankelijk van elkaar gebruiken zoals een laptop, tablet en tv. Wat nou als één apparaat al deze producten met elkaar kan verbinden? Een soort van Cloud maar dan in je broekzak. Dat is het idee achter Seed.

Met de Seed Phone kan je eenvoudig alle apparaten met elkaar verbinden door middel van dockingstations die zijn ingebouwd. Zo kan je eenvoudig via je laptop een film downloaden deze in je telefoon zetten en vervolgens de telefoon via het dockingstation op je tv aansluiten.

Het idee komt van computer engineering-student Nickolas Rout die aan de University of Cape Town studeert. Op zijn eigen website wordt duidelijk hoe hij de toekomst ziet en laat hij via graphics zien hoe het systeem eruit ziet. Daarnaast is er een video gemaakt waarin je kan zien hoe het systeem in de praktijk werkt.

[gv data=”fIchHd2cr68″][/gv]

Voorlopig gaat het hier nog om een concept en zal het ook nog een tijdje duren voordat dit op de markt verschijnt. Daarvoor zullen er eerst nog de nodige investeerders gevonden moeten worden.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *