Sekstape Farrah Abraham trekt recordaantaal bezoekers

Auteur: , 4 Reacties

U schijnt haar te moeten kennen van MTV, waar Teen Mom Farrah Abraham regelmatig opdook in realityshows van bedenkelijk niveau. Vanaf deze week schittert ze ook in de film 'Backdoor Teen Mom'.

Crashende servers

De sextape van Farrah Abraham – die de illusie probeert te wekken dat het om een uitgelekte tape gaat – werd in de eerste 12 uur na de lancering al 2 miljoen keer bekeken. Internetfappers zaten klaarblijkelijk massaal te wachten op de seksuele escapades van de 21-jarige MILF. Zo erg dat de servers van Vivid er een tijdje uit lagen. “We hebben extra servers moeten plaatsen om de immense druk aan te kunnen” liet Vivd weten aan TMZ. Ze breekt hiermee het record van Kim Kardashian, die 600.000 online kijkers trok met haar sextape in hetzelfde tijdsbestek.

De tape van $1 miljoen

Het videoavontuur van 70 minuten zou de 21-jarige moeder de lieve som van 1 miljoen dollar (of zelfs 1,5 miljoen dollar) hebben opgeleverd. Aan deze Twitpic te zien weet ze ook al prima om te gaan met haar nieuwe rijkenstatus.

Indien u hier kwam om de sekstape te bekijken: nee, wij hebben hem niet. Voor videosamples kunt u HIER (NSFW-link, duh) terecht.4 reacties

Beetje dubbelzinnige titel :)
Ik vind het allemaal maar ordinair;)
Hij staat al op spotnet :-)
@dotternetta: nieuwsgroepen werkt niet bij mij HAHA

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).